Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ

09/10/2019 | 20:54

Παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα αντιεξουσιαστών.

Την ευθύνη πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», όπως αναφέρει σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου και δημοσίευσε και βίντεο από την παρέμβαση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ομάδα περίπου είκοσι ατόμων της αναρχικής συλλογικότητας, λίγο μετά τη μια, έφτασαν μέχρι την είσοδο του υπουργείου Εργασίας.

Πέταξαν τρικάκια και μετά από λίγη ώρα έφυγαν από τον χώρο. Ο φρουρός ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο ειδοποίησε τις Αρχές και έγιναν έξι προσαγωγές.

Μάλιστα, ο «Ρουβίκωνας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο: «Ο αγώνας μας είναι πολύπλευρος και αφορά όλα τα μέτωπα του κοινωνικού πολέμου. Από τα πιο προβεβλημένα έως τα πιο «αγνωστα». Ξέρουμε πόσο μακρυά μπορούν να φτάσουν οι δυνάμεις μας σήμερα. Ξέρουμε πως είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε ακόμα αποσπασματικές μάχες οπισθοφυλακής Χωρίς την μαζική συμμετοχή της βάσης, χωρίς ένα συγκροτημένο επαναστατικό σχέδιο ξέρουμε πως τελικά θα εγκλωβιστούμε σε αυτό το στάδιο».

https://youtu.be/wmRceCkTwOk

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου