Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και κινητοποίησε τους Ευρωπαίους Δημοκράτες για τον 18χρονο Μάριο, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών και τη μητέρα του στην Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίνημα Δημοκρατίας. 

Υπενθυμίζεται ότι η περίπτωση του 18χρονου Μάριου, ο οποίος βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας για επείγουσα μεταμόσχευση ήπατος λόγω σπάνιου συνδρόμου, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον και τη συγκίνηση της τοπικής κοινωνίας, τόσο στην Πάτρα όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου, όσο και στο Αγρίνιο απ’ όπου και κατάγεται.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, ενημερώθηκε και για την περιπέτεια της μητέρας, επικοινώνησε μαζί της και ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των Ευρωπαίων Δημοκρατών. Με τη συνδρομή της Ιταλίδας Περιφερειακής Συμβούλου Vittoria Nallo (Consigliera regionale Stati Uniti d’Europa), οι Ιταλοί εταίροι του Κινήματος συναντήθηκαν με την μητέρα του Μάριου.

Κλιμάκιο των Ιταλών Ευρωπαίων Δημοκρατών του Italia Viva, σε συνεργασία με την κα Nallo, μετέβη άμεσα στο Τορίνο και στάθηκε στο πλευρό της μητέρας, Εύης Βέρρη, παρέχοντας πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη, εξασφάλισε την απαραίτητη βοήθεια για τις γραφειοκρατικές και υγειονομικές διαδικασίες, ενώ ανέλαβε και πρωτοβουλίες για να διασφαλιστεί ότι η μητέρα θα έχει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεται, ώστε να μπορεί να είναι δίπλα στον γιο της που δίνει τη μάχη του.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ