Παράταση συμβάσεων Επικουρικού Προσωπικού των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

17/10/2025 | 19:54

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται για την παράταση των συμβάσεων Επικουρικού Προσωπικού του Προγράμματος Αποϊδρυματοποίησης που υποστηρίζει την λειτουργία των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η υλοποίηση έγινε κατόπιν έγκρισης της αρμόδιας Υπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, ενώ σημαντικό ρόλο ως προς την κατεύθυνση υλοποίησης της παράτασης των συμβάσεων, έπαιξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Σταθακόπουλος.

Οι συμβάσεις αφορούν εννέα (9) Βοηθούς Νοσηλευτών και έξι (6) Κοινωνικούς Επιμελητές και παρατάθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2027.

Παράταση συμβάσεων Επικουρικού Προσωπικού των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Σταθακόπουλος

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)