Παράταση μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας στα ΚΥΤ λόγω κορονοϊού

04/07/2020 | 21:25

Παρατείνονται έως και 19 Ιουλίου τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των διαμενόντων μεταναστών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (KYT) με στόχο την πρόληψη εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, οι ώρες εξόδου ορίζονται από 07:00 έως και 21:00 και στις περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατόν πενήντα ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα ατόμων. Τα αναφερόμενα στην απόφαση μέτρα επεκτείνονται σε όλες τις δομές φιλοξενίας της χώρας.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι