Παραμένει στο νοσοκομείο Ρίου το 9 μηνών βρέφος που έχει προσβληθεί από κορονοϊό

 

Δεν πήρε εξιτήριο τελικά το 9 μηνών βρέφος που βρέθηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το βρέφος που νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, εμφάνισε χθες Κυριακή πυρετό και οι γιατροί αποφάσισαν να παρατείνουν τη νοσηλειά του, παρότι επρόκειτο να του δοθεί εξιτήριο την Κυριακή.
Υπενθυμίζεται πως το 9μηνων βρέφος μεταφέρθηκε από την Αιτωλοακαρνανία , με τους γονείς του να είναι και αυτοί θετικοί στον κορονοϊό. 

Μελ Γκίμπσον: Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την χριστιανική θρησκεία αλλά και τους δεσμούς του με την ορθόδοξη εκκλησία

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε την περιοδεία της: «Η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Στον αέρα η συμφωνία για την πώληση του Ατρομήτου!

Ανθή Σαλαγκούδη: «Με φοβίζει η οικογένεια, για αυτό έχω αργήσει να κάνω παιδιά»

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Τάις, στα ραντάρ ο Ντόντα Χολ»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας που μετέτρεψε την Ελλάδα σε «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, εμφανίζεται τώρα ως τιμητής της ιστορίας