Παραμένει στη Γιουβέντους μέχρι το 2030 ο Γκάτι

24/07/2025 | 15:56

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Γκάτι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2030, με τη διοίκηση να έχει αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει, παρά τις προτάσεις από την Αγγλία.

Από τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας ο Ιταλός διεθνής κεντρικός αμυντικός έφτασε να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας του Τορίνο.

Την περασμένη σεζόν ο Γκάτι είχε καταγράψει 46 συμμετοχές με τη φανέλα της «κυρίας» με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν αγοράστηκε από τη Φροζινόνε έναντι δέκα εκατ. ευρώ, μετράει 123 ματς, έχοντας σημειώσει επτά τέρματα και κατακτήσει το κύπελλο Ιταλίας του 2024.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ