Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Απόστολος Λύτρας – Την Πέμπτη οδηγείται στον εισαγγελέα

19/06/2024 | 19:12

Παραδόθηκε στις αρχές ο Απόστολος Λύτρας για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας το πρωί θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα προφυλακιστεί. 
Η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού ενημέρωσε την ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (18/06/2024) στο σπίτι της.

Μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

newsit.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”