Παπανδρέου – Αβραμόπουλος συναντήθηκαν για το Προσφυγικό

25/02/2016 | 09:12

Συνάντηση με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε την Τετάρτη (24/2) ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.

Η συνάντηση έγινε στις Βρυξέλλες με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ενημερώνει τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό και βέβαια τις πολιτικές που θα ακολουθήσει η Ευρώπη για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε και με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτου. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τους δύο Επιτρόπους, για την ανάγκη διαμόρφωσης μίας ενιαίας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα βασίζεται στις διεθνείς συνθήκες, τις ευρωπαϊκές αξίες, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και τον ρόλο της Ελλάδος σε αυτό το πλαίσιο.

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο