ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ράφα Σοάρες

05/06/2022 | 21:29

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5/6) ο Ράφα Σοάρες. Ο 27χρονος πλάγιος αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.  

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο πάνω σ’ αυτό το θέμα, αύριο θα τα πούμε πιο αναλυτικά», είπε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πόρτο, Κοϊμπρα, Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε, Γκιμαράες και Εϊμπάρ. Και προσέθεσε ο διεθνής σε όλα τα μικρά κλιμάκια της Πορτογαλίας ποδοσφαιριστής: «Ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, το ίδιο και οι φίλαθλοι του. Ολα μοιάζουν ιδανικά, όπως και η επιλογή που έχω κάνει». 

Τον Ράφα Σοάρες, τον οποίο υποδέχθηκε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αναμένεται να λαμβάνει περί τις 500.000 ευρώ ετησίως. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε προ ημερών, συμμετείχε σε 34 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη φανέλα της Γκιμαράες, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ.   

 

ΑΜΠΕ

Παιδικές κατασκηνώσεις: Λήγει το βράδυ η προθεσμία για τα vouchers

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη

Εγκαίνια του νέου δημαρχείου Ερυμάνθου, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Θόδωρου Λιβάνιου

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον «Χρυσό Θόλο» κόστους 175 δισεκατομμυρίων δολαρίων – Θα προστατεύει τις ΗΠΑ από πυραυλικές επιθέσεις

Σεισμός τα ξημερώματα “ταρακούνησε” την Ηλεία

Γιώργος Λιάγκας: Το μέλλον της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 και οι αποχωρήσεις

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο ανήλικους που ξυλοκόπησαν άγρια 48χρονο – Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

«Αγκαλιά» με το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, 3-1 τη Μπόρνμουθ