ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας 81-76: Πάλεψε, αλλά λύγισε στο τέλος

16/04/2022 | 19:16

 

 

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας με σκορ 81-76 και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στην PAOK Sports Arena για το ματς με τον Απόλλωνα κουβαλώντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες από Περιστέρι, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Λάρισα ενώ στα πρώτα λεπτά του ματς με τους Πατρινούς, έχασε με τραυματισμό τον Γιώργο Καμπερίδη.

Τελικά η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επικράτησε με 81-76 του αξιόμαχου Απόλλωνα και ανέβηκε στο 8-11 στην κατάταξη, ρίχνοντας τον Απόλλωνα στο 7-13.

Ο αγώνας

Ο τραυματισμός του Γιώργου Καμπερίδη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας σημάδεψε το ματς στην PAOK Sports Arena. Ο 23χρονος σουτέρ του ΠΑΟΚ σημείωσε 10 πόντους με 1/1 βολή, 3/3 τρίποντα αλλά χτύπησε στο αριστερό πόδι μόλις στο 5′ μετά από τη διεκδίκηση ενός αμυντικού ριμπάουντ και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Έστω κι έτσι, ο «Δικέφαλος» έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 23-22 σουτάροντας με καλά ποσοστά (5/9 δίπ., 4/6 τρίπ.) απέναντι στον Απόλλωνα που στηρίχθηκε στο μακρινό σουτ. Στη συνέχεια ο Ντέιβις έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 29-30 με 2/2 βολές όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 45-38 με το τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου, υποχρεώνοντας τους Πατρινούς σε οκτώ λάθη.

Ο Απόλλων Πάτρας πίεσε όμως ο ΠΑΟΚ διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ ενώ οι παίκτες του Νίκου Βετούλα έκαναν την ύστατη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, μειώνοντας σε 74-72 στο 36′ με τον Μήτρου-Λονγκ και υποχρεώνοντας τον Άρη Λυκογιάννη να καλέσει εσπευσμένα timeout! O Τολιόπουλος πέτυχε μεγάλο τρίποντο για το 77-72 στα 3:41 για το φινάλε, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 79-74 στα 35″ κι εν τέλει, επικράτησε με σκορ 81-76.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 45-38, 64-56, 81-76.

https://www.gazzetta.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο