Παντρεύτηκαν Ρουβάς – Ζυγούλη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

04/07/2017 | 06:14

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά ο Σάκης Ρουβάς παντρεύτηκε την Κάτια Ζυγούλη στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

Το σκηνικό ήταν glamour και μεγαλειώδες. Μια συμφωνική ορχήστρα 30 οργάνων «έντυνε» μουσικά την εκδήλωση, ενώ η νύφη καθώς ερχόταν στο εκκλησάκι από το δωμάτιο που ετοιμαζόταν είχε μαζί της τέσσερα κορίτσια ντυμένα στα λευκά, τα οποία έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο, ενώ ο πατέρας της, Νίκος, την παρέδωσε στον γαμπρό.

Το κοστούμι του γαμπρού επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ενώ το νυφικό της Κάτιας έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»