Παντελής Τουτουντζής: «Έχω πληρώσει πάρα πολλά σε ψυχολόγους για να μην στεναχωριέμαι»

24/11/2025 | 22:47

Αφενός για την προβολή της προσωπικής του ζωής και αφετέρου για τη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Παντελής Τουτουντζής το πρωινό της Δευτέρας (24.11.2025) στην κάμερα της εκπομπής Βreakfast@STAR.

«Έχω πληρώσει πάρα πολλά σε ψυχολόγους για να μη στεναχωριέμαι. Παρ’ όλα αυτά σχόλια, που αφορούν την προβολή της προσωπικής μου ζωής, μου μουτζουρώνουν λίγο την ψυχολογία», παραδέχθηκε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Το διαχειρίζομαι κοιτάζοντας μες στο σπίτι μου τα πανέμορφα παιδιά μου, τον πανέμορφο σύζυγο μου και την πανέμορφη ζωή που έχω φτιάξει. Τα αφήνω όλα αυτά απ’ έξω», συνέχισε ο γνωστός make up artist.

«Θέλω να πω ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Γιώργο Καπουτζίδη που μέσα από τις “Σέρρες” έκανε το αυτονόητο, γιατί δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το συζητήσουμε αυτό αυτή τη στιγμή. Δηλαδή για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται να δούμε σε μια ιστορία να εξελίσσεται η αγάπη τους. Δεν το διαχωρίζω σε ταμπέλες», συμπλήρωσε, επίσης ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της