Πάνος Μουζουράκης για Μαριλού Κόζαρη: Είναι η γυναίκα της ζωής μου

06/03/2025 | 22:26

Για τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του, μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στην εκπομπή «After Dark», που θα προβληθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου.  Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, περιέγραψε την καθημερινότητα με την κόρη του και στη συνέχεια τα συναισθήματά του,  για το δεύτερο παιδί του, που θα γεννηθεί σύντομα. 

Ο Πάνος Μουζουράκης στην ίδια συνέντευξη μίλησε με θαυμασμό για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, χαρακτηρίζοντάς τη  «πανέμορφη, πανέξυπνη, ατρόμητη» και αποκαλώντας την, «γυναίκα της ζωής του». Πιο αναλυτικά,  είπε: «Χαζός ήμουν έτσι κι αλλιώς απλά τώρα πήρε και τον τίτλο του πατέρα. Όταν έχεις κόρη, δεν έχεις άλλη επιλογή, πέφτει καψούρα και δεν μπορείς εύκολα να χαλάσεις χατίρι. Προσπαθείς να μπεις μέσα στην ψυχοσύνθεση, την ψυχολογία της και να καταλάβεις γιατί θέλει το καθετί», και πρόσθεσε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το θέμα. Η Μαριλού με τρεις λέξεις είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, ατρόμητη. Είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης,  προβλήθηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου, στο «Πρωινό Σουσου».

O Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε τη Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα τον Μάιο του 2023. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων του νησιού και το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και γενικότερα, της ελληνικής σόου μπιζ. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που  είχε αποκαλυφτεί από τη στενή φίλη τους, Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

protothema.gr
 

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του