Πάνος Μουζουράκης: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μην πω καμιά βλακεία και ακολουθεί για πάντα την κόρη μου»

15/12/2023 | 20:20

Ο Πάνος Μουζουράκης συνάντησε τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο των προβών του μιούζικαλ «Scrooge & Ghosts and Rock n’ Roll», όπου πρωταγωνιστεί.

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να κάνω podcast και να δίνω συμβουλές. Γι’ αυτό δεν έκανα και παιδί τόσο καιρό. Τι να του πω;», απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης όταν τον ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει podcast.

Σχετικά με το άγχος που έχει για όσα λέει, ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογήθηκε: «Ως παιδιά μαζευόμασταν να πούμε τα κάλαντα αλλά τελευταία στιγμή κώλωνα. Είχα φοβία έκθεσης. Μέχρι τώρα, περίμενα να απαγκιστρωθώ από τους γονείς μου και από το “τι θα πει ο κόσμος”, για να μπορέσω να εκφράσω τον εαυτό μου όπως θέλω. Τώρα που ένιωσα ότι έφτασα σε εκείνο το σημείο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι “μη πεις καμιά βλακεία και ακολουθεί αυτό για πάντα τη κόρη σου”».

Πηγή: zappit.gr

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του Άρματος Θέσπιδος με την “Λοκαντιέρα”

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή» λέει ο 32χρονος που έλαβε το νεφρό του άτυχου Σπύρου

Γεμιστά με κινόα αντί για ρύζι

Δυτ. Ελλάδα: Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά δικηγόρο – Σοκαριστική φωτογραφία

“Το Κίνημα Δημοκρατίας στέκεται αλληλέγγυο στους αγρότες της Αιγιαλείας”

Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συνευρίσκονται ερωτικά μέσα σε περιπολικό στην Κύπρο

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τον υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων

Πάτρα: Θρήνος για την 32χρονη Μαρία – Αθηνά Νικολοπούλου