Πάνω από € 5 εκ. επενδύει η METRO σε αυξήσεις αμοιβών και παροχών για τους ανθρώπους της

06/03/2023 | 12:59

Στο ξεκίνημα μίας ακόμη απαιτητικής χρονιάς και σε συνέχεια των δεσμεύσεων που ανακοινώθηκαν το Νοέμβριο του 2022, η METRO ανακοίνωσε σήμερα περαιτέρω αυξήσεις στις μηνιαίες αποδοχές των εργαζομένων της, οι οποίες θα εφαρμοσθούν σε δύο φάσεις μέσα στην τρέχουσα χρονιά, με αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά και επιβραβεύοντας τη δέσμευση των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, στα My market, τα METRO Cash & Carry και τα Κέντρα Διανομής, οι συγκεκριμένες αυξήσεις έρχονται να συμπληρώσουν το επίπεδο αμοιβών και παροχών των εργαζομένων της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να επενδύει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της διαχρονικά.

Το ποσό των συνολικών αυξήσεων & πρόσθετων παροχών της εταιρείας προς τους ανθρώπους της θα ξεπεράσει για το τρέχον έτος τα € 5 εκ.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)