Πανικόςστο Παρίσι – Δύο τραυματίες μετά την εισβολή ενόπλων στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ράπερ

21/08/2019 | 21:56

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού ένοπλοι εισέβαλαν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του Γάλλου ράπερ Booba, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές, το τελευταίο περιστατικό βίας που καταγράφεται στα προάστια του Παρισιού.

Δύο αξιωματούχοι, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, περιέγραψαν πως 15 άτομα, ορισμένοι οπλισμένοι με μπαστούνια του μπέιζμπολ και όπλα, επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που έγιναν αργά χθες στο Ολνέ σου Μπουά, στα βόρεια προάστια του Παρισιού.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έπεσαν πυροβολισμοί, προσθέτουν οι αξιωματούχοι. Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα. Δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά βίαιων συμβάντων στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας και σημειώθηκε, αφού ένας σερβιτόρος έπεσε νεκρός από πυρά το Σαββατοκύριακο στο Νουαζί λε Γκραν επειδή δεν έφτιαξε γρήγορα ένα σάντουιτς, την ώρα που στη συνοικία του Σεντ Ουέν καταγράφονται συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ