Παναθηναϊκός: Υπέγραψε στη Σπόρτινγκ ο Βαγιαννίδης με μυθική ρήτρα – Το τελικό deal

04/08/2025 | 11:03

Ο διεθνής δεξιός μπακ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή (1/8) στη Λισαβόνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρουν στην Ιβηρική ο Γιώργος Βαγιαννίδης έβαλε ήδη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 14,5 εκατ. ευρώ ως συνολική δαπάνη, 12 εκατομμύρια σε φιξ ποσό και τα υπόλοιπα 2,5 σε μπόνους και ο Παναθηναϊκός διατηρεί 15% ποσοστό μεταπώλησης επί του κέρδους (δηλαδή σε όποια πρόταση κάνει δεκτή στο μέλλον η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας άνω των 12 εκατ. ευρώ).

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαγιαννίδης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο έναντι 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως (ποσό που αυξάνεται με τα προβλεπόμενα μπόνους), ενώ προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης 80 εκατ. ευρώ.

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, φίλος του Νίκου Τεμπονέρα

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)