Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Φακούντο Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες κόντρα στον Άρη

17/10/2025 | 15:11

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρενάτο Σάντσες και του Φακούντο Πελίστρι στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Super League (18/10/25, 19:30, Newsit.gr, Novasports Prime).

Εκτός αποστολής θα μείνει σίγουρα και ο Ντέσερς που αργεί ακόμα η επιστροφή του. Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τις απουσίες και να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Άρη. Σε πίεση είναι και ο Χρήστος Κόντης μετά τα τελευταία γεγονότα, που φέρνουν τον Ράφα Μπενίτεθ μία ανάσα από τον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του «τριφυλλιού»

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι και Σάντσες, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ντέσερς και Μπόκος».

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη