Χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Λούκα Βιλντόσα να παίρνει τη θέση του στην 7άδα των ξένων των Πειραιωτών.
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ταλαιπωρείται από θλάση στο υποκνημίδιο του δεξιού του ποδιού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός των τελικών της Basket League, με τον Λούκα Βιλντόσα να επιστρέφει στην 7άδα των ξένων του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.
Οι Πειραιώτες θα έχουν έτσι διαθέσιμους τους Σέιμπεν Λι, Λούκα Βιλντόσα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, συν τον Σάσα Βεζνένκοφ, τον Τόμας Γουόκαπ και τους Έλληνες παίκτες της ομάδας του Μπαρτζώκα.
Όσον αφορά τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, με δεδομένη τη συμφωνία του με την Ζαλγκίρις Κάουνας για τη νέα σεζόν, η τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έγινε στο Άμπου Ντάμπι, με τον Αμερικανό γκαρντ να ολοκληρώνει άδοξα την καριέρα του στους Πειραιώτες.