Παναθηναϊκός: Κάνει αγώνα δρόμου για την… έκπληξη ο Ιωαννίδης

09/08/2025 | 17:17

Στροφή στη μεγάλη αναμέτρηση με τη Σαχτάρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, η οποία προγραμματισμένη για την Πέμπτη (14/8) έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει πίστη ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Πολωνία στους Ουκρανούς και πείσμα για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Διότι δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την καλή εμφάνιση που έκανε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Πλέον, ο Ρουί Βιτόρια καταστρώνει τα πλάνα του ώστε να παρουσιάσει τους «πράσινους» με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ. Μένει να φανεί αν θα είναι περισσότεροι παίκτες στην εξίσωση.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχασε τον πρώτο αγώνα λόγω τραβήγματος στον οπίσθιο μηριαίο. Αφετέρου, ο Φώτης Ιωαννίδης έχασε το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού και σε πρώτη φάση φάνηκε ότι θα απουσιάσει και από τους δύο αγώνες. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την Παρασκευή θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς. Παράλληλα, ο Ζαρουρί, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς του ΟΑΚΑ, θα είναι ακόμα πιο έτοιμος για να βοηθήσει το «τριφύλλι».

sport-fm.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”