Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου-Ερασιτεχνικής – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

06/07/2025 | 14:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αν. Σύφαντος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή αναφορικά με το ιδιοκτησιακό και τις επαφές της Ερασιτεχνικής για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, συνάντηση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, με τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, Δημήτρη Δρόσο. Μετά τη συνάντηση φαίνεται να βγαίνει “λευκός καπνός” καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να συμφώνησαν επί της ουσίας και στα πιο βασικά ζητήματα, αναφορικά με την διοικητική εμπλοκή του κ. Δρόσου στην ομάδα. Υπάρχουν ωστόσο ακόμη σημεία στα οποία θα πρέπει να συγκλίνουν οι δύο πλευρές αν και εκφράζεται σχετική αισιοδοξία. Τι κλίμα στη συνάντηση εξάλλου ήταν άκρως θετικό!

Οι εξελίξεις “τρέχουν” και μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται εκτός απροόπτου κατά τη διάρκεια της ημέρας κοινή ανακοίνωση από τις δύο πλευρές.

Το “deal” μοιάζει εφικτό, ωστόσο σημαντική παράμετρος είναι η Γενική Συνέλευση των μελών της Παναχαϊκής, η οποία θα επικυρώσει ή μη τη συμφωνία.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Την Κυριακή 6 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και τον επιχειρηματία Δημήτρη Δρόσο. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν τα δεδομένα, δόθηκαν εξηγήσεις και προέκυψαν θέσεις κοινά αποδεκτές σχετικά με την ανάληψη του τμήματος από τον κ. Δρόσο. 

Το project της συμφωνίας θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής – όπως έχουμε δεσμευτεί δημόσια ως Δ.Σ. – προς τελική επικύρωση.

Εκ του ΔΣ

Πυρκαγιά σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη- Στο νοσοκομείο τρείς πυροσβέστες

Νεκρός 30χρονος-Κατέρρευσε μπροστά στον συγκάτοικό του

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν την προώθησή τους σε ουκρανικές περιφέρειες

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α Παύλος Γιαννιώτης

Δολοφονία καθηγητή: Περίεργη εξαφάνιση προσώπου από το περιβάλλον του

Δήμος Αγρινίου και Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας προσέφεραν κράνη σε δικυκλιστές

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

Καλάβρυτα: Κινητοποίηση για δύο πεζοπόρους στη Ζαχλωρού