Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών: Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Αλατσατιανός

Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων αποχαιρετά με θλίψη ένα από τα παλαιότερα και πιο ενεργά μέλη του, τον Μιχάλη Αλατσατιανό, που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Γέννημα θρέμμα παιδί των Προσφυγικών, πάντα πρωτοπόρος στους αγώνες του συνδέσμου, αγωνίστηκε για πολλές δεκαετίες για τα προβλήματα της συνοικίας που τόσο αγάπησε. Είχε έγνοια πως ο Σύνδεσμος θα είναι ενεργός, θα διαδίδει την πολιτιστική κληρονομιά, τα ήθη και έθιμα των προγόνων μας.

Είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και πάντα ήταν στο πλάι του, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Παλιοί και νέοι θα τον θυμόμαστε πάντα και θα παραδειγματιζόμαστε απ’ αυτόν. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του Διονυσία, στις κόρες του Γεωργία και Χρύσα, το γαμπρό του Μιχάλη Αναστασίου και σε όλους τους οικείους του. 

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται