Παίκτης της Άρσεναλ ο Γιόκερες

26/07/2025 | 22:30

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του εφετινού καλοκαιριού έλαβε τέλος. Ο Σουηδός επιθετικός, Βίκτορ Γιόκερες, ανήκει και τυπικά από το Σάββατο (26/7) στο δυναμικό της Άρσεναλ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους Λονδρέζους (Ιούνιο του 2030), με το συνολικό κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 73,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 27χρονος φορ αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή της περασμένης σεζόν στην Primeira Liga, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα των «Λιονταριών», τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στη League Phase του Champions League.

Η εκτελεστική του δεινότητα, η δύναμη, αλλά και η ικανότητά του να παίζει με πλάτη στο τέρμα, τον κατέστησαν βασικό μεταγραφικό στόχο του Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας του.

zougla

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία