Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Τεσσάρα η Ντόρτμουντ στην Μαμελόντι

22/06/2025 | 02:30

«Χορταστικό» ματς στο Σινσινάτι ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μαμελόντι Σαντάουνς. Οι Γερμανοί επικράτησαν 4-3 και «αγκαλιάζουν» την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Νοτιοαφρικανοί προηγήθηκαν στο 11’ με τον Ριμπέιρο να ανοίγει το σκορ. Ο Νμέτσα μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα, ισοφάρισε στο 16’ για το 1-1. Ο Γκιρασί στο 34’ έκανε το 2-1, για να έρθει ο Τζόμπε Μπέλινγκχαμ στο 45’ να κάνει το 3-1. Ήταν το πρώτο γκολ του αδερφού του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Βεστφαλούς.

Στο δεύτερο μέρος με αυτογκόλ του Μουντάου στο 60’ ήρθε το 4-1. Δύο λεπτά μετά η Μαμελόντι μείωσε με τον Ρέινερς. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Μοντίμπα στο 90’.

Μαμελόντι: Ουίλιαμς, Μουντάου, Κούπιντο, Κεκάνα, Λούνγκα, Μοκοένα (70′ Σάλες), Ριμπέιρο (70′ Μορένα), Σουάνε (86′ Λεθάκου), Αλέντε, Μάθιους (70′ Ανταμς), Ρέινερς (77′ Μοντίμπα).

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μπενσεμπαϊνί, Αντον, Σίλε (83′ Ρίερσον), Σβένσον, Κόουτο, Μπέλιγκχαμ (83′ Μπέιερ), Γκρος, Νμέτσα (62′ Σάμπιτσερ), Γκιρασί (90′ Αντεγέμι), Μπραντ (62′ Τσουκουεμέκα).

Σπανάκι σουφλέ
21/06/2025 | 22:23

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – «Το Ιράν να προχωρήσει σε ειρήνη αλλιώς θα επιτεθούμε και σε άλλους στόχους» είπε ο Τραμπ στο διάγγελμα του

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκασίας σήμερα Κυριακή στην Πάτρα

Σεξ στη θάλασσα: Γιατί δεν είναι τόσο αθώο όσο φαντάζει;

Το ιδιαίτερο σύστημα ψύξης του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο: Σαν να λιώνει καθημερινά 13.000 τόνους πάγου

Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Τεσσάρα η Ντόρτμουντ στην Μαμελόντι

Μια σημαντική εκδήλωση στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους «Θ. Αγγελόπουλος»

Περπάτημα στην παραλία: Πώς ωφελεί το σώμα και την ψυχολογία

Καρπούζι και σκύλος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού