Παγκόσμια Ημέρα Μαιών: To μήνυμα του Δημήτρη Μπάκου

O Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» Δημήτριος Μπάκος, στο μήνυμα του αναφέρει:

Aναφορικά με τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μαιών- Μαιευτών και τα 100 χρόνια Δημιουργίας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Μαιών- των 1CM, εύχομαι Χρόνια Πολλά στους λειτουργούς αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ανιδιοτέλεια και σεβασμό όχι μόνο στην γυναίκα αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Σπουδαίος ο ρόλος τους στην διαδικασία γέννησης ενός παιδιού στοχεύοντας σε μια ισχυρή μελλοντική κοινωνία.

Αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο και πολυδιάστατο ρόλο τους στην αξία της ίδιας της ζωής υπό το πρίσμα της 100 ης επετείου της ΔΣΜ και του σημερινού εορτασμού εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις Μαίες και τους Μαιευτές των οποίων η αποστολή είναι μεγάλη, ιερή και εκτιμήσιμη.

Κ. Μητσοτάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: Μαύρη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολύεδρου από 19 ώς 24 Μαΐου

Διεθνές Συνέδριο από το ΕΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Γιάρεμτσουκ: «Μεντιλίμπαρ, προπονητής με σιδερένιες…»

Τι λένα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο 2,8 εκατ. δηλώσεις με λίγα εισοδήματα και πολλές δαπάνες

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Λιάγκα: «Να πάρεις τα περιττώματα και να τα κάνεις κολάρο»

Εκδήλωση με τον Σύλλογο Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών