Ούτε τώρα η Παρί: Τέταρτη απώλεια σε επτά αγωνιστικές!

30/09/2023 | 23:00

Θέλει δουλειά πολλή… η Παρί! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απογοήτευσε και πάλι, όχι τόσο με την εμφάνισή της αλλά με το αποτέλεσμα, αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κλερμόν και μέτρησε την τέταρτη φετινή απώλεια στη Ligue 1.

Ματς ροντέο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και οι τελικές μπροστά στις δύο εστίες να ξεπερνούν τις 30, αλλά η λευκή ισοπαλία παρέμεινε ως το φινάλε.

Στα του ματς, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο αφού υπήρχαν στιγμές εκατέρωθεν αλλά όχι και οι τεράστιες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με την Παρί να έχει την υπεροχή όμως να μην την εκμεταλλεύεται. Με την πρώτη σπουδαία φάση να έρχεται στο 54ο λεπτό αλλά να μη τη μετουσιώνει σε γκολ ο Εμπαπέ.

Η Παρί συνέχιζε να πιέζει και να έχει τον έλεγχο, φώναξε για πέναλτι στο 76’ σε πτώση του Κολό-Μουναί, αλλά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, ενώ στο 83’ ο Γκονσάλος Ράμος είχε μια τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους Παριζιάνους. Με τον Εμπαπέ τρία λεπτά μετά να πέφτει και να ζητά πέναλτι, με τον ρέφερι να μη συγκινείται ξανά. Κάπως έτσι το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα, με την Κλερμόν να παίρνει μόλις τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

sport-fm.gr

Δυτ. Ελλάδα: Την Τρίτη η κηδεία του αδικοχαμένου Γιώργου Μουζόπουλου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Ηλία Γεωργάκη

Δυτ. Ελλάδα: Θλίψη για το θάνατο γνωστής οδοντιάτρου

Αυτοκτονία Βιρτζίνια Τζούφρι: «Ήταν σε απόγνωση»

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους τρεις θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό

Κώστας Σβόλης-Πάτρα Ενωμένη: Συμφωνούμε στην παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου στον Δήμο

Αρωγός στο 45ο Πανελλήνιο πέρασμα στο Φαράγγι Βουραϊκού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ Δυτικής Αχαΐας