Ούρλιαζε η Σκορδά κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο: «Βγάλτε με έξω, έχω κλειστοφοβία»

03/10/2022 | 21:44

Η Φαίη Σκορδά είχε ένα ατύχημα στην έναρξη της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια παρουσίαζε ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή αλλά δεν τα πήγε και πολύ καλά.

Η ίδια δυσκολεύτηκε να ανοίξει την πόρτα για να μπει στο αυτοκίνητο αλλά και όταν τα κατάφερε δεν τελείωσαν τα προβλήματά της.

Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσε με τίποτα να βγει.

Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με».

Η Φαίη Σκορδά είπε, επίσης, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο: «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη