Ουγγαρία: Σκάβοντας για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή… νεκροθαφτών

21/09/2025 | 11:07

Νεκροθάφτες από όλο τον κόσμο συγκεντρωθήκαν στην Ουγγαρία για το Διεθνές Πρωτάθλημα Νεκροθαφτών και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αγωνιζόμενοι σε ομάδες των δύο ατόμων, οι νεκροθάφτες σκάβουν τάφους μήκους 2 μέτρων, πλάτους 80 εκατοστών και βάθους 1,6 μέτρων μέσα σε 2 ώρες και στη συνέχεια φτυαρίζουν το χώμα πίσω στις τρύπες, ώστε να δημιουργήσουν έναν κομψό ταφικό τύμβο.

Το εφετινό ήταν το 8ο Διεθνές Πρωτάθλημα Νεκροθαφτών και πραγματοποιήθηκε την 6η Σεπτεμβρίου. Η άριστη επίδοση βαθμολογείται με «10» και τα κριτήρια αφορούν την ταχύτητα, την αισθητική και την ακρίβεια.

Η ουγγρική ομάδα Parakletosz Nonprofit Kft κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με χρόνο λίγο πάνω από τη 1,5 ώρα.

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ