Ουκρανία: «Ψεύτικη» η ανακοίνωση για πολλαπλές ουκρανικές επιθέσεις κατά ρωσικών ενεργειακών στόχων στις 4 Απριλίου

05/04/2025 | 21:23

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας χαρακτηρίζουν «ψεύτικη» τη ρωσική ανακοίνωση, ότι το Κίεβο επιτέθηκε πολλαπλώς κατά ενεργειακών στόχων, παραβιάζοντας το μορατόριουμ που επιτεύχθηκε με το διαμεσολαβητικό ρόλο των ΗΠΑ, για την αναστολή επιθέσεων κατά τέτοιων στόχων.

«Νέες καταγγελίες παραπληροφόρησης ανακοινώθηκαν από τη ρωσική πλευρά, υποστηρίζοντας ότι έγιναν 14 υποτιθέμενες “επιθέσεις” από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας κατά ρωσικών ενεργειακών υποδομών στις 4 Απριλίου. Οι επιθέσεις είναι “ψεύτικες”», ανέφερε το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο σε μία ανάρτησή του στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Στην ίδια ανάρτηση, τονίστηκε ότι οι βομβαρδισμοί της Ουκρανίας πραγματοποιούνται «αυστηρά κατά στρατιωτικών στόχων του ρωσικού στρατού κατοχής».

Το ουκρανικό Επιτελείο ανέφερε ακόμη ότι μία χθεσινή ρωσική επιδρομή κατά μιας αστικής περιοχής κατοικιών στην πόλη Κριβί Ριχ της κεντρικής Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε με τη χρήση όπλου διασποράς πυρομαχικών.

Από τις ρωσικές επιθέσεις κατά της ίδιας ουκρανικής πόλης σκοτώθηκαν 19 άνθρωποι.

zougla 

Νεποτισμός…
23/01/2026 | 18:47

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»