Όθων Παπαδόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί λύθηκε η συνεργασία μας

Σε διαφωνία στην υπερασπιστική γραμμή και τη διατύπωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αποδίδει ο μέχρι και χθες συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, τη λύση της συνεργασίας του.

Σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος τονίζει ότι η λύση της συνεργασίας του με την Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου έχει ως εξής: 

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο»

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Ακινητοποιήθηκε σε λίμνη Air Tractor που επιχειρούσε στη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο κολυμβητής που αναζητούνταν στα Αραχωβίτικα

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Τροχαίο σοκ με τραυματίες 24χρονο και 16χρονο – Διασωληνωμένος ο ένας στο Ρίο