Ορκίστηκαν ο νέος υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης και οι τρεις νέοι υφυπουργοί της κυβέρνησης

30/06/2025 | 10:39

Ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου μετά τις παραιτήσεις συναδέλφων τους λόγω των εξελίξεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ο Θάνος Πλεύρης στην θέση του Μάκη Βορίδη, νέος υφυπουργός Εξωτερικών ο Χάρης Θεοχάρης στην θέση του Τάσου Χατζηβασιλείου, νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Γιάννης Ανδριανός στην θέση του Διονύση Σταμενίτη και νέος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος στην θέση του Χρήστου Μπουκώρου.

Η ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία έγιναν τα γνωστά πηγαδάκια και τα μέλη των οικογενειών των νέων μελών της κυβέρνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα