Οριστικό: Αναβολή στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε λόγω κακοκαιρίας

04/12/2025 | 20:13

Τελικώς… αναβολή στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε! Η αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ δεν θα διεξαχθεί, την ώρα που η κακοκαιρία Byron να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Αττική.

Ο αγώνας αναβλήθηκε κατόπιν απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με το ερώτημα να είναι πότε θα διεξαχθεί – με το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό αύριο, Παρασκευή (05/12), να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται πως το παρκέ του γηπέδου βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Κατόπιν σχετικής απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, η σημερινή (04/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αναβλήθηκε.

sport-fm.gr

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών