Οργή Γιούνκερ για Φάρατζ και Τζόνσον: Οι πατριώτες δεν παραιτούνται στα δύσκολα

05/07/2016 | 13:06

Επίθεση στους πρωταγωνιστές του Brexit Μπόρις Τζόνσον και Νάιτζελ Φάρατζ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας πως οι «πατριώτες δεν παραιτούνται όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά μένουν».

Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέφερε ότι πίστευε πως οι επικεφαλής της καμπάνιας του Brexit είχαν ένα σχέδιο, ωστόσο -συνέχισε- «αντί να έχουν σχέδιο, εγκαταλείπουν το πλοίο».

Οι αιχμές του προέδρου της Κομισιόν συνεχίστηκαν με τη φράση «οι “ήρωες του Brexit” που ακτινοβολούσαν χθες, είναι οι λυπημένοι ήρωες του σήμερα».

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες» και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στην εκτέλεση του προγράμματός μας».

«Πρέπει να μετατρέψουμε την Ε.Ε. σε Ένωση Ευρωπαίων, δεν είναι καιρός για θεσμικές μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε.

Έρχεται η “Τρελή Ολυμπιάδα 2025”

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Εύκολο γλυκό με μπανάνες

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινεί για την επέτειο γάμου με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι άχαρο και άβολο να ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή»

Κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων: Προφυλακίστηκαν ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός – Ελεύθεροι οι άλλοι πέντε