«Oppenheimer»: Νέο ρεκόρ με πάνω από 900 εκ. δολάρια στο box office

18/09/2023 | 21:14

Η ταινία «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan), μία από τις πιο πολυσυζητημένες του καλοκαιριού, πέτυχε ένα ακόμη ρεκόρ κατακτώντας την κορυφή ως η πιο επιτυχημένη βιογραφική όλων των εποχών, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 900 εκατ. δολάρια.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ταινία με τον Ιρλανδό ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι να υποδύεται τον φυσικό Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, τον «πατέρα της ατομικής βόμβας» πρόσθεσε σε εισπράξεις 12,8 εκατ. δολάρια με 10,7 εκατ. δολάρια να καταγράφονται στο εξωτερικό και 2,1 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.

Μετά από εννέα εβδομάδες προβολής, η διάσημη ταινία της Universal συγκέντρωσε 910 εκατομμύρια δολάρια με 318 εκατομμύρια δολάρια από τις αίθουσες της Βόρειας Αμερικής και 594 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Bohemian Rhapsody», του 2018.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο