Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης για δύο τραυματίες

25/09/2022 | 15:54

Πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς τραυματισμένου ατόμου από τον Όλυμπο είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου, από το καταφύγιο Κάκκαλος σε ύψος 2.650 μέτρων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε στις 17:08, χθες, κινητοποιήθηκαν δύο κλιμάκια με οκτώ πυροσβέστες από το Λιτόχωρο Πιερίας και την 2η ΕΜΑΚ προκειμένου να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο ορειβάτη. Σύμφωνα με το Κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ. ο άνδρας έχει τραύμα στο γόνατο και έχει σηκωθεί ελικόπτερο, πιθανότατα Super Puma, προκειμένου να τον παραλάβει.

Παράλληλα, εξελίσσεται εδώ και λίγη ώρα δεύτερη επιχείρηση διάσωσης. Το ένα κλιμάκιο των πυροσβεστών πεζοπορεί προς τη θέση «Λούκι» του Ολύμπου καθώς υπήρξε κλήση για ένα άτομο τραυματισμένο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για αλλοδαπό τον οποίο εντόπισε Έλληνας ορειβάτης, τραυματισμένο και ενημέρωσε μέσω του 112.

 

ΑΜΠΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της