Ολυμπιακός: Το πρωί της Δευτέρας η άφιξη του Τζόζεφ

25/01/2026 | 12:56

Άμεσα διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό ο Κόρι Τζόζεφ. Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο 34χρονος νεοαποκτηθείς γκαρντ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα τη Δευτέρα στις 9:00, με πτήση από το Μαϊάμι και ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Ο Καναδός άσος, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αν και είναι πρώιμο να πούμε αν θα είναι στη δωδεκάδα για το ματς της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, παρότι αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες οι Μόντε Μόρις και Φρανκ Νιλικίνα.

Ο Τζόζεφ προπονείτο το τελευταίο διάστημα με τη Μονακό, που τον ανακοίνωσε αλλά δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει λόγω οφειλών, ωστόσο έχει να παίξει σε παιχνίδι από τις 30 Απριλίου, όταν το Ορλάντο αποκλείστηκε από τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

sport-fm.gr

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών