Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Απόψε το ντέρμπι “αιωνίων”

11/04/2021 | 18:48

Τη δυνατότητα να κατακτήσει μαθηματικά το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League, έχει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση νίκης τους και, παράλληλα, απώλειας βαθμών του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, στέφονται πρωταθλητές με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Play Off.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε θραύση με το 5-1 επί της ΑΕΚ ενώ μεσοβδόμαδα πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση, χάρη στο επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, κι ευελπιστεί να κερδίσει για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη