Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Φουρνιέ για τα παιχνίδια με Dubai BC και Παναθηναϊκό

07/10/2025 | 15:17

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Dubai BC στη Euroleague και τον Παναθηναϊκό στην GBL, χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Εβάν Φουρνιέ έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δεν συμμετείχε στον αγώνα με το Μαρούσι, όντας πλέον αμφίβολος και για τα δύο επόμενα ματς του Ολυμπιακού, με Dubai BC την Παρασκευή (10/10/25, 21:15) και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (12/10/25, 19:00).

Ο Γάλλος γκαρντ θα προσπαθήσει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες και από την κατάστασή του θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο ματς με τους Άραβες και το “αιώνιο” ντέρμπι της GBL.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη