Ολυμπία Οδός: Μετατοπίζεται ο σταθμός διοδίων του Ρίου – Σήμερα τίθεται σε λειτουργία ο νέος

Η Ολυμπία Οδός έκρινε, για τις ανάγκες της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών, ότι είναι απαραίτητη η κατάργηση και καθαίρεση του υφιστάμενου Παλαιού Σταθμού Διοδίων Ρίου -που βρίσκεται στη ΧΘ 205,3 της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών- και η μετατόπιση του στην νέα τελική του θέση στην ΧΘ 202,4.
 
Σήμερα διακόπτεται η λειτουργία του Παλαιού Μετωπικού Σταθμού Διοδίων στην ΧΘ 205,3 και τίθεται σε λειτουργία ο Νέος Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Ρίου στη ΧΘ 202,4. 
 
Στον νέο Σταθμό η είσπραξη των διοδίων θα γίνεται υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες όπως και πριν, δηλαδή:

– Καταβολή διοδίου μόνο στην κατεύθυνση προς Αθήνα με το ίδιο αντίτιμο, όπως στον Παλιό Σταθμό και 
– Χωρίς καταβολή διοδίου στην κατεύθυνση προς Πάτρα
 
Για την ασφάλειά τους οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσέγγιση και διέλευσή τους τόσο από την περιοχή του Παλαιού Σταθμού Ρίου, όσο και από τον Νέο εν λειτουργία ομώνυμο σταθμό, τηρώντας την οδική σήμανση και τον ΚΟΚ.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ