Ολύμπια Οδός: Μπλόκα στους απείθαρχους – Οι πρώτες “καμπάνες” των 300 ευρώ στα διόδια των Αραχωβιτίκων – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης, ημέρα κατά την οποία υπό άλλες συνθήκες στο σταθμό των διοδίων της Ολύμπιας Οδού στο Αραχωβίτικα, θα καταγραφόταν αυξημένη κίνηση εκδρομέων ενόψει του Πάσχα, η απογευματινή εικόνα αποτυπώνει πλήρως τη συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τα μεγάλα αστικά κέντρα στην επαρχία, στο πλαίσιο αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ελάχιστη έως μηδενική είναι η κίνηση των οχημάτων. Στο σημείο Αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους στα έγγραφα μετακίνησης, στους λιγοστούς διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, σήμερα επεβλήθησαν πρόστιμα των 300 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και επιστροφή των επιβατών στον τόπο διαμονής τους, σε τρεις περιπτώσεις. Επιπλέον από την εφαρμογή του μέτρου μέχρι σήμερα έχουν επιδοθεί 36 πρόστιμα των 150 ευρώ.

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται τα πρόστιμα το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

93480329_1100591143633006_181502951401979904_n.jpg

93520089_230251058085673_7218903373813121024_n.jpg

 

 

diodia_mploka.jpg

diodia_mploka1_0.jpg

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)