Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος στο 5ο παιδί

28/04/2017 | 11:28

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι και πάλι έγκυος! Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη περιμένει το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαιώνει το sport24 μιλώντας για σπουδαίο νέο για τον “μπασκετόκοσμο”. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα από τα παιδιά τους φέρνει γούρι στον Βασίλη Σπανούλη και στην ομάδα του. Στις τρεις πρώτες εγκυμοσύνες της Ολυμπίας ο Kill Bill κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2009, 2012, 2013) και στην τέταρτη έφτασε στον τελικό (20115).

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον αρχηγό των ερυθρόλευκων και την Ελληνίδα καλλονή μαζί με τα παιδιά στη Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι έχει ήδη τρία αγοράκια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, κι ένα κοριτσάκι, την Αιμιλία.

olympia6h_645_450.jpg

Χαλαροί και χαμογελαστοί απόλαυσαν τον καφέ τους και συναντήθηκαν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την 5η εγκυμοσύνη της πρώην Σταρ Ελλάς αλλά το χαμόγελο της Ολυμπίας προδίδει την ευτυχία της. Σε καμία από τις εγκυμοσύνες της εξάλλου δεν θέλησαν να δώσουν έκταση και πάντα προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό