Ολοκληρώθηκε η τεχνική συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου BEST στην Πάτρα

18/09/2023 | 18:58

Στο πλαίσιο του έργου BEST “Addressing joint Agro- and Aqua- Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»), στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, πραγματοποιήθηκε η Τελική Τεχνική Συνάντηση των Εταίρων του έργου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είχε την τιμή να φιλοξενήσει στην Τελική Τεχνική Συνάντηση τους εταίρους του έργου από τις Περιφέρεις της Απουλίας, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων.

Κατά τη διάρκεια του Project Meeting οι εταίροι του έργου παρουσίασαν τις υφιστάμενες δράσεις υποστήριξης των υλοποιημένων ενεργειών, τα εμπόδια, τους στόχους και τις δραστηριότητες.

Η συνάντηση έκλεισε με το συντονισμό των επόμενων ενεργειών μέχρι τη λήξη του έργου με τους εταίρους να δεσμεύονται για τις προγραμματισμένες δράσεις.

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου-Ερασιτεχνικής – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη για τις υψηλές θερμοκρασίες – Πιθανόν και 42 βαθμοί

Τεκμήριο ανά φορολογούμενο και όχι ανά επιχείρηση

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

Ζοφερή πρόβλεψη για το μέλλον του πλανήτη από τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης

Αγρίνιο: Νεκρός βρέθηκε άνδρας στον κήπο του σπιτιού του