Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

26/01/2025 | 14:12

Με την ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου και την ομόφωνη ψήφιση του κειμένου της απόφασης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 προκειμένου τα στελέχη να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη.

Στην ομιλία του ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στο «καρτέλ των τραπεζών» και μετέφερε τον διάλογο που είχε με τον Γκίκα Χαρδούβελη κατά την συνάντηση με την Ένωση Τραπεζών. Όπως είπε, μετά την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χαρδούβελης ρώτησε: «Δηλαδή δεν βλέπετε τίποτε καλό στην λειτουργία του τραπεζικού συστήματος;», για να πάρει την απάντηση από τον Σωκράτη Φάμελλο: «Ναι, τα μπόνους των τραπεζικών στελεχών».

 

“Κουνιέται” συνεχώς η γη στην Κάτω Αχαΐα – Καταγράφηκαν περισσότερες από 12 δονήσεις

Τραγωδία στην Κολομβία: 11 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου σε φοιτητική εκδρομή

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ προσφέρει διέξοδο και προοπτική για μια πραγματικά ανθρώπινη κοινωνία

Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον

Δύο κρασιά του οινοποιείου Ρούβαλη στη λίστα του GREAT GREEK WINES

Αρκτούρος: Μύθοι και αλήθειες για τους λύκους στην Πάρνηθα μετά την απόφαση για άμεση απομάκρυνση τους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου

Βεζένκοφ: «Εύχομαι ο Βασίλης Σπανούλης να κατακτήσει την Euroleague, όταν χάνεις σε Final Four δεν κοιμάσαι»