Ολιγόλεπτο μπουρίνι έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Ολιγόλεπτη κακοκαιρία «χτύπησε» το Καινούργιο χθες το απόγευμα. Ξαφνικά πολύ ισχυρές ριπές ανέμων έπληξαν την περιοχή με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα ,να σπάσουν κλαδιά και να αναποδογυρίσουν αντικείμενα και κάδοι απορριμμάτων .

 Στην περιοχή της Χαραυγής οι άνεμοι ξερίζωσαν δύο βερικοκιές, στην είσοδο του χωριού , στις στροφές υπήρξε πτώση κλαδιού ,κάδοι μετακινήθηκαν εντός του οδοστρώματος ,ενώ πτώση δέντρου είχαμε στα Αμπάρια ,όπως και διακοπή ηλεκτροδότησης στο Παναιτώλιο.  

Αυτήν την ώρα υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα και βροχή κατά διαστήματα 

Σύμφωνα με ανάρτηση αναγνώστριας ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε  ένα ακόμη δέντρο στην περιοχή της Χαραυγής

Εκτός από το Καινούργιο το απογευματινό ολιγόλεπτο ισχυρό μπουρίνι έπληξε και την Παραβόλα όπου ένα μεγάλο πεύκο δεν άντεξε τις ριπές των ανέμων και γκρεμίστηκε  εντός του οδοστρώματος στην περιοχή του αλσυλλίου με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο συμβάν επιλήφθηκαν εθελοντές και μόνιμοι πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού  Παραβόλας που τεμάχισαν το δέντρο και προχώρησαν σε διάνοιξη του δρόμου, επιτρέποντας την διέλευση στα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί. 

Ολιγόλεπτο μπουρίνι έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

πηγή:.kainourgiopress.gr/

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης