Όλγα Κοτλιδά: Από το Μy Style Rocks… στο OnlyFans – Η στροφή στην καριέρα

28/05/2025 | 18:08

Την Όλγα Κοτλιδά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Μy Style Rocks, υποδέχτηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της στο Youtube.

Η Όλγα Κοτλιδά αποφάσισε να κάνει μια… ιδιαίτερη στροφή στην καριέρα της για να ενταχθεί στον κόσμο του OnlyFans, όπου φαίνεται να σημειώνει εντυπωσιακή επιτυχία και δημοφιλία.Unmute

Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να κάνει Only Fans ενώ αποκάλυψε και τα μεγάλα ποσά που κερδίζει από την πλατφόρμα.

«Αγαπάω αυτή την πλατφόρμα. Δεν θα σου πω ποιο είναι το δικό μου μηνιαίο εισόδημα από την πλατφόρμα, αλλά θα σου πω ότι για τα δεδομένα Ελλάδας, είναι απόλυτα εφικτό ένα νούμερο της τάξης των 15.000 ευρώ το μήνα και στο λέω από προσωπική εμπειρία», είπε αρχικά η Όλγα Κοτλιδά.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Όλγα Κοτλίδα ανέφερε πως παρότι αρχικά είχε συστολές και επηρεάστηκε από κοινωνικά πρότυπα, σύντομα πήρε την απόφαση να μπει στον κόσμο της πλατφόρμας: «Μια περίοδο φιλοξενούσα μια φίλη μου και εκείνη είχε Only Fans και μου ζητούσε τη γνώμη μου. Είχα δει πώς στήνεται η πλατφόρμα και τι λεφτά βγαίνουν. Ήταν ακραία ποσά. Ήθελα να δω αν μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν ήμουν έτοιμη, με ένοιαζε ακόμα η γνώμη του κόσμου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισα να το κάνω. Όταν μια φίλη μου, μου λέει ότι έχει πρόβλημα στη δουλειά της λέω “κάνε Only Fans”».

Όσο για το υλικό που μοιράζεται, δήλωσε: «Πουλάω υλικό, το οποίο παράγω μόνη μου, βγαίνω και γυμνή. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι έχω λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός από τη μητέρα μου».

Ο γενναιόδωρος συνδρομητής

Η Όλγα Κοτλιδά δεν είναι απλά ενεργή στο OnlyFans, αλλά φαίνεται πως «σπάει τα ταμεία». Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλία της συνεχώς ανεβαίνει και οι θαυμαστές της δεν περιορίζονται μόνο στα σχόλια και τα likes.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια ένας από τους subscribers της δαπάνησε 10.000 ευρώ σε μία μέρα για αποκλειστικό περιεχόμενο, ενώ μηνιαίως πληρώνει 3.000 ευρώ, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού της προς το πρόσωπό της.

Η Όλγα Κοτλιδά φαίνεται να έχει ανακαλύψει έναν κόσμο με τεράστιες δυνατότητες κερδών και η επιτυχία στο OnlyFans σίγουρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα.

Επίσης έχει και δικό της brand με εσώρουχα, κολάν και σέξι ρούχα με το όνομα: olgakotlida.theclub.

Η νίκη στο My Style Rocks

Η Όλγα Κοτλιδά με τις αναλογίες μοντέλου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ, τον Ιούνιου του 2023, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Emilia Vodos.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το περίμενα πάρα πολύ και το περίμενα από την πρώτη στιγμή. Το ήθελα και πάλεψα για τη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο», είχε πει η Όλγα Κοτλίδα για τη νίκη της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Και συνέχισε συγκινημένη: «Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον φύλακα άγγελο μου, την μητέρα μου η οποία μου έχει διδάξει να είμαι πολεμίστρια. Δεν είναι στη ζωή και πραγματικά αυτό είναι το γεγονός που με οδήγησε στην Αθήνα και πλέον στη νίκη μου στο My Style Rocks».

Η κόντρα με την Emilia Vodos

Η Emilia Vodos πριν λίγες μέρες προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ενάντια στην Όλγα Κοτλιδά, η οποία σε δηλώσεις της, στη Super Κατερίνα είπε πως «δεν την συμπαθεί».

Η Emilia Vodos, παρότι έχει αποστασιοποιηθεί από τα media για να ασχοληθεί με την επιχείρηση και τον σύντροφό της, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατηγόρησε ευθέως την Όλγα ότι επιδιώκει δημοσιότητα στο όνομά της και τη διαψεύδει με screenshots.

«Η συγκεκριμένη Κυρία στις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει μιλάει ΜΟΝΟ για ΕΜΕΝΑ. Η αλήθεια δεν βρίσκεται πουθενά σε αυτά που λέει. Εσείς Κυρία μου πριν από λίγους μήνες με παρακαλέσατε να σας στηρίξω στον νέο σας Project», έγραψε η Emilia Vodos.

Στο φως τα μηνύματα που έστειλε η Όλγα Κοτλιδά στην Emilia Vodos

Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα μήνυμα από την Όλγα Κοτλιδά, το οποίο της ζητούσε να συνεργαστούν και μάλιστα με ιδιαίτερα φιλικό τρόπο.

Η Emilia Vodos ισχυρίζεται ότι έχει και 10λεπτη τηλεφωνική συνομιλία στην οποία η Όλγα την παρουσιάζει ως «πρώτη καλεσμένη» επειδή «πουλάει».

«Για εμένα το MSR έχει τελειώσει. Για όλες εσάς πιθανόν όχι, αφού συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το όνομα μου γιατί σας έχει πονέσει πολύ που σας έκλεψα το παιχνίδι και είστε ΟΛΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ!», γράφει στο επόμενο story της η Emilia Vodos.

Αναφερόμενη στον τελικό του «MSR» (My Style Rocks) και τη νίκη που πήρε η Όλγα Κοτλιδά, η Emilia Vodos τη χαρακτήρισε ως… φιλανθρωπικό δώρο.

«Θα σας εκθέτω κάθε φορά που θα λέτε το όνομα μου δημόσια γιατί με παρακαλάτε να με έχετε κοντά σας και στα project σας για δικό σας όφελος, ενώ δημόσια εκφράζεστε διαφορετικά προς το πρόσωπο μου. Όμως μην ξεχνάτε ότι ήσασταν κομπάρσοι στο δικό μου show! Και να πεις ευχαριστώ στην παραγωγή που έκανε μια τόση σημαντική φιλανθρωπική πράξη και σου έδωσε το δώρο στο τέλος, γιατί την νίκη δεν την πήρες σίγουρα».

Σπιτικό ελιόψωμο
29/05/2025 | 22:46

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Δοκιμάστε να φτιάξετε μπισκοτάκια και παγωτά για τον σκύλο σας – Πρόταση για τούρτα γενεθλίων

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για Σινά: Η απόφαση παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία, θέτει σε κίνδυνο έναν τόπο ανυπολόγιστης αξίας

Ο Ιάσονας Φωτήλας εύχεται στους υποψήφιους των Πανελληνίων

Η Μελίνα Ασλανίδου εξομολογείται: «Λίγο μετά το The Voice έπαθα αγοραφοβία»

Όλο και συχνότερα οι γυναίκες είναι θύματα τυφλής βίας, λέει η Μελόνι για τη δολοφονία της 14χρονης Μαρτίνα

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας: «Ήμασταν διαλυμένοι, δεν μπορούσε να λειτουργήσει άλλο αυτό το πράγμα»

Τέλος η σεζόν για τον Λεσόρ: Εκτός τελικών με τον Ολυμπιακό ο Γάλλος σέντερ