Όλγα Κεφαλογιάννη: H απόδραση στα Τρίκαλα και η επίσκεψη στο χιονοδρομικό Παρνασσού

05/01/2025 | 10:34

Η Όλγα Κεφαλογιάννη λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2024 επισκέφθηκε τα Τρίκαλα μαζί με τα παιδιά της. Η ίδια επισκέφθηκε τον Μύλο των Ξωτικών, τα Μοναστήτια στα Μετέωρα καθώς και το χιονισμένο Περτούλι.

Λίγες ημέρες αργότερα, και αφού υποδέχτηκε το 2025, η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε την πρώτη της απόδραση για τη φετινή χρονιά και το μέρος που επισκέφθηκε ήταν ο Παρνασσός.

Η υπουργός Τουρισμού συνδύασε και τη δουλειά της παράλληλα, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή της.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε γράφοντας κάποιες λεπτομέρειες για την επίσκεψή της, αλλά και για τη λειτουργία του χιονοδρομικού.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα