Όλγα Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι χρειάζεται για τη διαφύλαξη της ασφάλειας

22/03/2016 | 14:52

Επίθεση ενάντια στην Ευρώπη της Δημοκρατίας και της ανεκτικότητας, χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Στο Μαξίμου έχουν κληθεί ο υπουργοί Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση, σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη.

«Αυτή η Ευρώπη δεν πρέπει να ηττηθεί από τον φανατισμό, το θρησκευτικό μίσος και τον ρατσισμό. Οι δυνάμεις της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού θα νικήσουν το φόβο» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα τόνισε ότι «η κυβέρνηση παρακολουθεί με προσοχή αλλά και με νηφαλιότητα τα γεγονότα και κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια στη χώρα. Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν κληθεί οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση».

Ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν και οι δύο για το τραγικό γεγονός στο Βέλγιο.

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας