Όλα όσα είπε από την Πάτρα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας παρέθεσε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της παράταξης, Δημήτρης Καιρίδης.
«Επισκέπτομαι σήμερα την αγαπημένη μου Πάτρα, θέλοντας να στείλω ένα μήνυμα ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών», δήλωσε ο Δ. Καιρίδης και πρόσθεσε: «Το μήνυμα αυτό είναι ότι η Ευρώπη είναι η οικογένειά μας και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εκφράζει την Ευρωπαϊκή κανονικότητα. Είμαστε η παράταξη που επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, πιστώνεται την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και η παράταξη που υπερασπίστηκε σε δύσκολες στιγμές το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Είμαι σίγουρος ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η παράταξη των Αντενάουερ, Σουμάν και Ντε Γκάσπερι, θα ενισχυθεί στις προσεχείς Ευρωεκλογές».
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στους στόχους που θα τεθούν στην Ευρωβουλή μετά από μια ενδεχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας: «Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση και η θωράκιση της Ευρωζώνης. Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα μείναμε εκτός ποσοτικής χαλάρωσης. Είναι προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η μείωση της φορολογίας και η ανακούφιση της μεσαίας τάξης, πολιτών και επενδυτών. Η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με επενδύσεις. Επίσης, αποτελεί προτεραιότητα και η προστασία των Ευρωπαϊκών-ελληνικών συνόρων. Αλλά και εσωτερικά, θέλουμε ασφάλεια, τάξη και πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας. Στις προσεχείς εκλογές ο λαϊκισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να ηττηθεί. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σαν Ελληνες ότι ο λαϊκισμός ηττάται. Ο λαϊκισμός είναι στην ουσία Ευρωσκεπτικισμός και ο Ευρωσκεπτικισμός είναι στην ουσία λιγότερη Ευρώπη. Η επιλογή του 2019 δεν αφορά μόνο μια 4ετία, αφορά το μέλλον. Τέλος στη δημαγωγία, στα ψέματα, στη συνωμοσιολογία και στις αυταπάτες. Καλούμαστε να αποφασίσουμε τι θέλουμε: Ανάταση ή στασιμότητα. Θέλουμε να εκτιναχθεί το ελατήριο της Οικονομίας ή να διαλυθεί; Ο πληθυσμός γηράσκει, η χωρα οδηγείται σε τέλμα και παρακμή και πολύ φοβάμαι και για μια εθνική περιπέτεια… Εχουμε μόνο μια σφαίρα στο ρεβόλβερ μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε σωστά». 
Ο Δ. Καιρίδης εξεπάλυσε και επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα: «Επειδή βρίσκομαι σε μια πόλη που φημίζεται για το Καρναβάλι της, το οποίο έχω ζήσει και από κοντά, θα τολμούσα να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απόλυτος πολιτικός Καρνάβαλος. Αξιοπιστία δεν είναι Τσίπρας ή Σαλβίνι, αυτοί έρχονται ως ροτβάιλερ και φεύγουν ως κανίς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία καταγγέλοντας την λιτότητα, επέβαλε υπερλιτότητα και τώρα έχουμε υπερυπερυπερλιτότητα…. Το τελευταίο τους όπλο είναι η παροχολογία, που είναι πιο παλιό και από το παλιό. Θα σκάσει κι αυτό στα χέρια τους όπως έσκασαν η σκανδαλολογία, η λασπολογία και τα περί ακροδεξιάς ΝΔ… Μίλησαν για ακροδεξιά, αυτοί που συγκυβέρνησαν μαζί της και που την θέλουν ισχυρή. Ο λαϊκισμός είναι ίδιος είτε είναι αριστερός, είτε είναι ακροδεξιός. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να βρει αξιόλογες προσωπικότητες για την συμπλήρωση του Ευρωψηφοδελτίου του και κατέληξε σε επιλογές λάιφ στάιλ».
Την παρουσίαση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας και υπεύθυνος Παραγωγικών Τάξεων, Νίκος Καρακίτσος, ενώ «παρών» έδωσαν και στελέχη και μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης