Οι σοκολατορίχτες την Τσικνοπέμπτη σε ΑΝΤ1 και Star TV

15/02/2023 | 15:31

 

Νέες εφόδους στην Αθήνα θα επιχειρήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου οι εκπρόσωποι των συλλόγων σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες» για να γλυκάνουν τις οθόνες των σπιτιών μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Μετά τη φιλοξενία τους από πρωινές εκπομπές της ΕΡΤ1 και του Open TV την προηγούμενη Κυριακή, αύριο Τσικνοπέμπτη τη σκυτάλη παίρνουν οι αθηναϊκοί τηλεοπτικοί σταθμοί του ΑΝΤ1 και του Star TV.

Συγκεκριμένα, την ημέρα που το παραδοσιακό αποκριάτικο ξεφάντωμα κορυφώνεται, οι σοκολατορίχτες θα εμφανιστούν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες περίπου στις 9.30πμ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου (05.45-09.45) στον ΑΝΤ1 και αργότερα γύρω στις 11.40πμ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star TV κάνοντας τις δημοφιλείς σοκολατορίψεις τους και μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα γερές δόσεις του αναλλοίωτου στο χρόνο εθίμου του σοκολατοπόλεμου και γεύση αυθεντικού Πατρινού Καρναβαλιού.

 

Στο νοσοκομείο 17χρονος λόγω μέθης σε σχολική εκδρομή – Συνελήφθησαν 12 καθηγητές

Ένα διαφορετικό… Playboy – ΦΩΤΟ

Οι Αρκάδες της Πάτρας γιορτάζουν τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο 

Επτά συλλήψεις για την εισβολή στη Νομική

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Την Τρίτη στις 16:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων από τους Πειραιώτες

Πάτρα: Δύο προφυλακίσεις για το βαρύ οπλοστάσιο που είχαν τέσσερις συλληφθέντες

Η δύναμη της μυρωδιάς… οι πιο έντονες αναμνήσεις μας

Έγκλημα στη Λάρισα: Τουλάχιστον τρεις φορές μαχαιρώθηκε η 52χρονη – Στα δικαστήρια ο 21χρονος γιος