Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές – Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΚΑΒ Πάτρας

16/12/2019 | 18:40

Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη από το ΕΚΑΒ Πάτρας.

Παρουσιάστηκε η Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνησης και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από στελέχη του ΕΚΑΒ Πάτρας, στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.
 Σκοπός είναι η παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών, η  ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών αλλά και η ανάδειξη του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του, που δεν περιορίζεται στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα αλλά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πολίτες και την κοινωνία.
Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές - Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΚΑΒ Πάτρας

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά